Du kanske har stor familj som Ryan och behöver dammsuga varje dag, eller så kanske du har blivit pensionär som Ernst och börjat känna att kroppen inte hänger med på samma sätt längre, eller så arbetar du med städning, som Madeleine.

Vi vet alla att dammsugningen är ett nödvändigt ont, det tar lång tid och kräver mycket energi då det faktiskt är ett ganska tungt jobb. Du blir irriterad när dammsugaren suger fast i mattor som inte vill lossna från munstycket. Du har svårt att komma åt i hörnen och blir hela tiden tvungen att byta mellan golv – och mattläge på ditt munstycke, ibland får du ta bort munstycket och bara använda röret i trånga utrymmen.

När du öppnar ditt städskåp så känner du lukten av damm och smuts från ditt gamla dammsugarmunstycke som är svårt att hålla rent.
Känner du igen dig?

Med Nozzy Glider kan du glömma dessa problem!
Nozzy Glider väger bara 130 gram – marknadens överlägset lättaste munstycke!

Den unika tubkonstruktionen motverkar vakuum-effekten, Nozzy Glider suger inte fast i mattor och golv!
Den låga friktionen mot underlaget, såväl mot mattor som mot golv, gör att Nozzy Glider nästan svävar fram – du slutar aldrig förvånas över hur lätt det går!
Nozzy Glider har insug även från sidorna vilket gör det möjligt att dammsuga både horisontellt och vertikalt! Perfekt när du dammsuger i trånga utrymmen och prång!
Allt damm och smuts går rakt igenom munstycket och in i dammsugarpåsen!

Inga ohygieniska dammrester blir kvar i munstycket.

Och som inte det vore nog så kan du enkelt spola av Nozzy Glider under vattenkranen när du städat klart, eller så lägger du det rent av i diskmaskinen!

Nozzy Glider är en patenterad svensk uppfinning och kan inte bli mer svenskt än så, då det också tillverkas i Sverige! I Smålands djupa skogar närmare bestämt!

Vi på Innovac är så stolta att vi nästan spricker över allt beröm vi får när vi låter folk testa produkten. ”Varför har ingen tänkt på det här förut?” ”Plötsligt blev det kul att städa!””Jag byter aldrig tillbaka – munstycket sitter där det sitter!”

Det enklaste är oftast det bästa och det stämmer verkligen när det gäller Nozzy Glider!
Sätt fast munstycket på röret och sedan är det bara tuta och köra! De mjuka banden som sitter på varje ände fungerar som dämpning mot underlaget och är utbytbara.  Det går alldeles utmärkt att justera banden för hand när du vill ha en riktigt mjuk dammsugning!
Och nu får även DU chansen att uppleva Nozzy Glider. Vi har precis tillverkat de första tusen exemplaren som ligger på vårt lager och väntar på att skickas iväg till nöjda kunder.

För endast 199 kronor inklusive moms plus frakt får du hem Nozzy Glider i brevlådan, hur enkelt som helst!